Door Jo Nova.

Als iemand een spel zou maken waarbij lasers worden geschoten op parasitaire vliegklimaatgelovigen, zou hij worden gearresteerd wegens haatzaaiende uitlatingen. Maar als een overheidsinstantie een spel promoot dat critici van het ‘Groene programma’ van de overheid ontmenselijkt, bespot en doodt, krijgen ze waarschijnlijk nog een subsidie.

Een beetje zoals de 10:10 “blow up deniers Children”-video, onthult dit spel het intellectuele en morele vacuüm waar de financiering van de grote overheid onvermijdelijk naartoe vloeit, tenzij er een echte vrije media is die het in verlegenheid brengt en bespot. En niet-gefinancierde blogs als deze zijn die vrije media.

De staat betaalt deze Groomers of Hate:

De Duitse staatsmedia-omroep ontwikkelt een virtual reality-game waarin spelers lasers afschieten op vliegende klimaatontkenners, in misschien wel de meest extreme poging om tieners te beïmvloeden.

Door Eugyppius

Klimatisten van de Duitse staatsmedia-omroep Südwestrundfunk (SWR) hebben de verplichte licentiekosten die zij van alle Duitse huishoudens innen, gebruikt om een ​​verbazingwekkende virtual reality-videogame te produceren genaamd GreenGuardiansVR. In dit spel schieten spelers lasers op vliegende klimaatontkenners om desinformatie te verslaan en de planeet te redden (h/t RatSays). Dit is letterlijk waar, dit ding bestaat echt. Het zal ergens in de herfst voor het publiek worden vrijgegeven; de Steam-pagina is hier. In de tussentijd hebben ze een hele stand opgezet om deze waanzin te promoten.

Blijkbaar is er een op fossiele brandstoffen werkende slechterik van de E.V.I.L. (gewoon om het voor kinderen gemakkelijk te maken om te weten wie ze moeten haten). Het lijkt erop dat er olie door zijn aderen stroomt.

Hypothetisch gezien, als er een land was dat Duitsland probeerde te vernietigen, zijn jeugd te vergiftigen, hen te leren de energie te haten die hen hun rijkdom en vrijheid geeft, zouden ze het niet beter kunnen doen dan de Duitse regering.

Het spel heet “Fossiele brandstoffen” en spelers worden uitgenodigd om “de aarde te melken” via de uiers onder Antarctica. Dr. Evil zegt dat fossiele brandstoffen de toekomst zijn en dat ze eraan werken om mensen “afhankelijk” van hen te houden, alsof de behoefte aan goedkope kilojoules slechts een propagandaverhaal is, en geen kernbehoefte van welke beschaving dan ook.

Shoot climate deniers, German State Broadcaster E.V.I.L. Corporation.

Vervolgens komt een vrijheidsstrijder girl-power eco warrior (natuurlijk) opdagen om de dag te redden (en Duitse XY-tieners te castreren). Ze hackt het fossiele brandstofspel met de boodschap: “Laat je niet meeslepen. Sluit je aan bij de Groene Beschermers.”

Om een ​​of andere reden heeft de trein laserpistolen in de wagon (alsof dit logisch is). Volgens Eugyppius worden studenten uitgenodigd om ze eruit te halen en op dingen te schieten om “desinformatie te verslaan”. De zijkant van de trein opblazen is op de een of andere manier goed, en dan is het natuurlijk een overwinning om Mr. E.V.I.L. op te blazen in zijn vliegmachine.

Shoot climate deniers, German State Broadcaster E.V.I.L. Corporation.

In het persbericht zeggen de producenten dat ze zich richten op “jongeren” van 14 tot 25 jaar — dus ze rekenen alle universiteits-leeghoofden mee die nog niet volwassen zijn. Producenten zeggen dat deze doelgroep “iets te doen wil hebben” en wordt afgeschrikt door slecht nieuws, maar ze moeten wel denken dat “jongeren” kinderachtige baby’s zijn als dit soort dingen hen moeten aanspreken.

Dit is het perfecte voorbeeld van waarom staatsomroepen in elke democratie gesloten moeten worden. De overheid heeft al enorme fondsen om zichzelf te verdedigen en haar acties uit te leggen. Het enige doel van “staatsomroepen” is om de staat te verdedigen tegen critici.

Eugyppius heeft het origineel vertaald en heeft alle informatie.

Lezers die de 10:10 “No pressure” video uit 2010 nog niet hebben gezien, volg die link. Je zult niet geloven in het grafische geweld dat Youtube en anderen grappig vonden, maar nu proberen te verbergen.

Het ware gezicht van het kwaad.

***

Bron hier.

***